Ameriprise Abney Associates Team

Our Advisors. Your Dreams. MORE WITHIN REACH

An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor på Tillgång Skydd i Egendom Planering

Du börjar samla förmögenhet, men du oroa dig skydda den från framtida potentiella borgenärer. Om din oro är för din personliga tillgångar eller ditt företag, finns olika verktyg för att skydda din egendom från tullindrivare, olycksoffer, vårdgivare, kreditkortsutfärdarna, business borgenärer och andra fordringsägare.

För att isolera din bostad från sådana påståenden, har du att utvärdera varje verktyg i din egen situation. Du kan besluta att försäkring och en förklaring av hemman kan vara tillräckligt skydd för ditt hem eftersom din exponering för en fordran är låg. För hög exponering, kan du skapa en affärsentitet eller ett offshore förtroende för att skydda dina tillgångar. Kom ihåg att ingen tillgång skydd verktyg är garanterat att det fungerar, och du kan behöva justera din tillgång skyddsstrategier som din situation eller lagar ändra.

 

ANSVARSFÖRSÄKRING ÄR DEN FÖRSTA OCH BÄSTA FÖRSVAR

Ansvarsförsäkring är på toppen av varje plan för tillgång skydd. Du bör köpa eller öka paraply täckning på din husägare politik. För företagsrelaterade ansvar, köpa eller öka din ansvar täckning under din business-försäkring. Allmänt, kostnaden för denna typ av täckning är minimal jämfört med vad du kan bli skyldig att betala enligt dom ska du någonsin bli stämd.

 

EN FÖRKLARING AV HEMMAN SKYDDAR DEN FAMILJENS BOSTAD

Din primära bostad kan vara din viktigaste tillgång. Statens lag bestämmer borgenären och dom skydd ges en bostad genom en förklaring av hemman, som varierar kraftigt från land till land. Till exempel får en medlemsstat föreskriva en fullständig befrielse för en bostad (dvs. dess hela värde), ett begränsat undantag (t.ex. upp till $100.000) eller ett undantag under vissa omständigheter (t.ex. en dom för medicinska räkningar). En förklaring av hemman är lätt till fil. Du betalar en liten avgift, fylla i ett enkelt formulär och fil det till kansliet där din gärning registreras.

 

DELA TILLGÅNGAR MELLAN MAKAR KAN BEGRÄNSA EXPONERINGEN FÖR POTENTIELLA ANSVAR

Kanske du arbetar i ett yrke eller företag som utsätter dig för större potentiella ansvar än din makes jobb gör. I så fall kan det vara en bra idé att dela upp tillgångarna mellan dig så att du håller endast inkomster och tillgångar från ditt jobb, medan din make blir ensam ägare av dina investeringar och andra värdefulla tillgångar. Allmänt, dina fordringsägare kan nå endast de tillgångar som finns i ditt namn.

 

FÖRETAG KAN GE TVÅ TYPER AV SKYDD--SKÄRMNING DIN PERSONLIGA TILLGÅNGAR FRÅN DIN BUSINESS FORDRINGSÄGARE OCH AVSKÄRMNING TILLGÅNGAR FRÅN DIN PERSONLIGA FORDRINGSÄGARE

Överväg att använda ett bolag, kommanditbolag eller aktiebolag (LLC) för att driva verksamheten. Sådana företag skydda personliga tillgångar aktieägare, kommanditdelägare, eller LLC medlemmar i från som uppkomma från verksamheten. Av dessa ägare ansvar begränsas till tillgångar i verksamheten.

Omvänt, företag, kommanditbolag och LLCs ger visst skydd från personliga borgenärerna i aktieägare, inskränkt partner, eller delägare. I ett bolag, en borgenär en enskilda ägare är kunna placera en lien på, och så småningom förvärva aktierna i gäldenären/aktieägare, men skulle inte ha några rättigheter större än rättigheterna som aktierna. I kommanditbolag eller LLCs, under de flesta statliga lagar, har en borgenär med en partner eller en medlem rätt att få bara en laddning för partnern eller medlemmens intresse. Laddning ordning ger borgenären rätt att erhålla alla distributioner med hänsyn till intresset. I alla avseenden, borgenären behandlas som en enbart förvärvaren och har rätt inte att utöva rösträtt eller andra rättigheter som partnern eller medlem besatt.

 

VISSA FÖRTROENDEN KAN BEVARA FÖRTROENDE TILLGÅNGAR FRÅN ANSPRÅK

Människor har använt förtroenden för att skydda sina tillgångar i generationer. Nyckeln till att använda ett förtroende som en tillgång skydd verktyg är att förtroendet måste vara oåterkallelig och bli ägare av din fastighet. När ges bort, dessa tillgångar inte längre är din och är inte tillgängliga att uppfylla fordringar mot dig. För korrekt en tillgång skydd förtroende, måste du inte hålla något intresse i förtroende tillgångar eller kontroll över förtroendet.

Förtroenden kan också skydda förtroende tillgångar från potentiella borgenärer till mottagarna av förtroende. Den utsträckning som en förmånsberättigad fordringsägare kan nå förtroende egendom beror på hur mycket tillgång stödmottagaren har att förtroendeegenskapen. Mer tillgång bidragsmottagaren har att förtroendeegenskapen, mer tillgång mottagarens borgenärer kommer att ha. Således är benämner av förtroende kritisk.

Det finns många typer av tillgång skydd förtroenden, vart och ett med sina egna fördelar och nackdelar. Dessa förtroenden inkluderar:

  • Slösare förtroenden
  • Diskretionära förtroenden
  • Stöd förtroenden
  • Blandning förtroenden
  • Personliga förtroenden
  • Själv avgjort förtroenden

Eftersom vissa påståenden kan genomborra inhemska skyddande förtroenden (t.ex. fordringar av en make eller barn för stöd och statliga) eller federal fordringar, kan du stärka ditt skydd genom att placera förtroende i en utländsk jurisdiktion. Offshore eller utländska förtroenden är etablerade, eller omfattas av lagstiftningen i ett annat land (t.ex., Bahamas, Caymanöarna, Bermuda, Belize, Jersey, Liechtenstein, och Cooköarna) som inte generellt hedrar domar i Förenta staterna.

 

ETT ORD OM BEDRÄGLIGA ÖVERFÖRINGAR

Domstolen kommer att ignorera överföringar till en tillgång skydd förtroende om:

  • En borgenärs fordran uppstod innan du gjort överföringen
  • Du gjort överföringen med avsikt att lura en borgenär
  • Du haft skulder utan en rimlig förväntan på att betala dem